Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
borys5t
|
Wysłany: Pią Mar 24, 2017 08:14 Temat postu: Wypożyczalnia aut |
|
|
Witam, jeśli nie wiecie skąd wypożyczyć auto to polecam zajrzeć na https://www.generalcarhire.pl/ i zapoznać się z ich ofertami. Do wypożyczenia jest naprawde masa aut, do tego ciekawe promocje. Myślę, że nie ma lepszej firmy niż ta. Sam często korzystam z tej wypożyczalni i nigdy nie było jakichkolwiek problemów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Mar 24, 2017 08:14 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
miroslaw.witkosz
|
Wysłany: Pon Mar 27, 2017 13:34 Temat postu: |
|
|
dzięki może kiedyś skorzystam, kiedy wybiorę się na wycieczkę po mieście _________________ click this link |
|
Powrót do góry |
|
 |
pilecka_anna
|
Wysłany: Wto Mar 28, 2017 12:28 Temat postu: |
|
|
kiedy pożyczam samochód najczęściej wybieram małe zgrabne autko, które nie będzie zajmowało dużo miejsca w mieście _________________ click it |
|
Powrót do góry |
|
 |
Infernus
|
Wysłany: Pon Sty 15, 2018 20:47 Temat postu: |
|
|
Ja się niestety niezbyt na tym znam... Dlatego też nie będę w stanie pomóc... _________________ Ludzie kłamią. Wykorzystują cię i kłamią, przez cały czas wciskają ci kity o swojej lojalności i o tym, że cię nie nie zostawią. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Natalia
|
Wysłany: Pią Sty 19, 2018 10:08 Temat postu: |
|
|
Dzięki wielkie za pomysł. Jest to zdecydowanie warte uwagi i może się przydać. _________________ Ile wielkich spraw w życiu człowieka zależy od maleńkich, niedostrzegalnych nieomal decyzji. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Magnat
|
Wysłany: Pią Mar 02, 2018 23:41 Temat postu: |
|
|
Wypożyczałem na kilka dni auto z wypożyczalni przy lotnisku w Modlinie, fajnie bo bez kaucji i ogólnie nie drogo. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ColbyChico
|
Wysłany: Pon Mar 05, 2018 22:40 Temat postu: |
|
|
Ważne aby być zadowolonym z podjętej decyzji. Na pewno możliwości znalezienia odpowiedniego rozwiązania jest bardzo wiele. _________________ Jedynym sposobem pozbycia się pokusy jest uleganie jej. |
|
Powrót do góry |
|
 |
GRAN
|
Wysłany: Wto Cze 26, 2018 11:35 Temat postu: |
|
|
Ja mam z grubsza to samo zdanie. Nic dodać oraz nic ująć w tej sytuacji  _________________ Ludzie są jak węzełki: nie wiadomo, co się w nie zbierze i czy dadzą się rozplątać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Stubborn
|
Wysłany: Sro Kwi 14, 2021 08:56 Temat postu: |
|
|
Ja najczęściej korzystam z usług firmy https://carly.pl/ - mają w ofercie taką opcję jak samochody w abonamencie i to bardzo mi pasuje pod względem kosztów. Dużo aut do wyboru, bardzo zadbane wozy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
dzoan
|
Wysłany: Czw Sie 05, 2021 17:16 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem, bardzo dobrą wypożyczalnię samochodów, znajdziecie pod tym linkiem: wypożyczalnia samochodów w warszawie . W moim mniemaniu, posiadają najatrakcyjniejszą ofertę w Warszawie. Oprócz najmu aut, możecie także wynająć kierowcę lub samochód z ochroną. Wszystkie te świetne opcje w jednym miejscu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ifheh3djc
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Hcei3o76
|
|
Powrót do góry |
|
 |
nonaaa
|
Wysłany: Pon Mar 28, 2022 11:22 Temat postu: |
|
|
Ja znam jedną godną polecenia wypożyczalnię samochodów i jest to wypożyczalnia samochodów Kraków Bardzo dobre warunki, w tym program lojalnościwoy. Co ważne - wszystko czarno na bialym, bez ukrytych kosztow. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Usia
|
Wysłany: Sro Mar 30, 2022 10:20 Temat postu: |
|
|
Kochani lepiej jest kupić samochód niż tak ciągle wypożyczać. Dobrym autem może być skoda https://centrumwroclaw.pl/skoda/ , mała niezawodna pakowna a przy tym nieawaryjna, chociaż nawet w w kwestii serwisu, to części wcale takie drogie nie są. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Mar 30, 2022 10:20 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |