Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
administrator

|
Wysłany: Sro Gru 20, 2006 17:59 Temat postu: Książki |
|
|
A możę czytacie jakieś książki, które warto polecić innym?  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Gru 20, 2006 17:59 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
kwiateczek

|
Wysłany: Sro Gru 20, 2006 19:49 Temat postu: |
|
|
Szczerze polecam wszystkie książki Stephena Kinga.
Pięknie przedstawia zakamarki ludzkiej psychiki, buduje klimat grozy, chociaż nie zawsze jest to najważniejszą sprawą w książce. Tak, wydaje mi się, że najbardziej chodzi tu o pokazanie uczuć, zachowań i wszystkich stron ludzkiej złożonej osobowości.
Polecić mogę także Agathę Christie, jeśli kogoś ciągnie w stronę kryminałów i książek z zagadkami. Paula Coelho i Jonathana Carrolla<-- to już bardziej uczuciowe, refleksyjne książki . |
|
Powrót do góry |
|
 |
administrator

|
Wysłany: Sro Gru 20, 2006 20:20 Temat postu: |
|
|
Agatha Christie jest super  |
|
Powrót do góry |
|
 |
administrator

|
Wysłany: Sro Gru 20, 2006 20:23 Temat postu: muah :D |
|
|
A ja jeszcze polecę Eragona I najstarszego Christophera Paolini Chłopak ma tak zajebistą wyobraźnię, że nie wiem  kocham, gościa za te książki
I książka, którą teraz czytam : Atramentowe serce Corneli Funke.
I jeszcze polecam Thomasa Harrisa i jego serię o Hannibalu  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Magnat
|
Wysłany: Sro Cze 27, 2018 11:45 Temat postu: |
|
|
A możecie polecić coś z literatury historycznej albo wojennej? W tym roku mocno zaniedbałem czytanie, chciałabym co nieco nadrobić- akurat urlop się zbliża. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Talizman200
|
Wysłany: Czw Wrz 26, 2019 10:43 Temat postu: |
|
|
ostatnio wszystko co czytam jest z polecenia dziewczyn z podcastu czytuczytu polecam też sobie posłuchać |
|
Powrót do góry |
|
 |
lufa
|
Wysłany: Nie Mar 13, 2022 16:40 Temat postu: |
|
|
Szukam fajnej książki dla dzieci |
|
Powrót do góry |
|
 |
junka
|
Wysłany: Nie Mar 13, 2022 16:45 Temat postu: |
|
|
A tu https://www.smyk.com/ksiazki-muzyka-film/nowosci.html zaglądałaś? Ja tu sobie i dzieciakom zawsze fajne książki kupuję, ceny mają niewygórowane a często trafiam też na niesamowite promocje i mamy już całkiem nieźle zaopatrzoną biblioteczkę  |
|
Powrót do góry |
|
 |
razor
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Idda
|
Wysłany: Czw Maj 12, 2022 18:09 Temat postu: |
|
|
Co lubicie czytać? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Iwonka
|
Wysłany: Czw Maj 26, 2022 07:38 Temat postu: |
|
|
Jak lubicie książki H. Sienkiewicza to koniecznie przeczytajcie tę powieść - zobaczcie tu https://www.taniaksiazka.pl/ksiazka/quo-vadis-henryk-sienkiewicz W tej książce pokazano walkę Rzymu z chrześcijanami, despotyzm Nerona. To jedna z niewielu książek do których ja chętnie wracam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ak36854404
|
Wysłany: Czw Maj 26, 2022 14:41 Temat postu: Doradztwo kredytowe Amtrust w Łódź |
|
|
Doradztwo kredytowe Amtrust w Łódź
Amtrust Group zapewnia usługi profesjonalnego doradztwa kredytowego w Łodzi. Nasi eksperci doradzają w zakresie kredytu hipotecznego na mieszkanie, działkę i dom, kredytu dla firm i kredytu gotówkowego. Usługi doradztwa kredytowego naszych ekspertów są bezpłatne. Profesjonalny doradca kredytowy w Łodzi pomoże Ci na każdym etapie ubiegania się o kredyt, od wyboru najlepszej oferty aż po skompletowanie wymaganej dokumentacji i negocjacje z bankiem. Doradcy do spraw kredytów hipotecznych w Łodzi Amtrust Group to polecani specjaliści! Szczegółowe informacje na temat naszego doradztwa finansowego dostępne są na stronie internetowej.
https://www.amtrust-group.com/doradca-kredytowy-lodz |
|
Powrót do góry |
|
 |
tulipan
|
|
Powrót do góry |
|
 |
nonaaa
|
Wysłany: Sro Maj 10, 2023 04:58 Temat postu: |
|
|
Szeroki wybór, naprawdę ciekawych książek znajdziecie w wydawnictwie https://weneedya.pl/ Znajdziecie tutaj książki zarówno dla młodzieży, jak i dorosłych. Jak to się mówi, dla każdego coś dobrego. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Maj 10, 2023 04:58 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |